tisdag 11 oktober 2011

Slutfaktura

Nu har det blivit dax att göra sista inbetalningen till MS. Dock har vi ju fortfarande punkter kvar som MS inte har åtgärdat. MS vill inte åtgärda punkterna och har sagt att vi ska uppskatta värdet på dem. Vi har nu skickat ett mail till MS där vi vill ha 30 000 kr för de fel som ej har blivit åtgärdade och de fel som vi måste leva med.
Tycker också att man borde få kompensation för att de ej åtgärdade besiktiningsanmärkningarna i tid, samt för alla de timmar i telefon och mailande fram och tillbaka för att få saker och ting fixade och att de rekommenderar inkompetenta snickare. Det sjuka är ju att om MS hade fixat vissa av de fel som vi påtalade direkt hade vi sluppit få tråkiga påföljder så som att det runnit in vatten på väggar och i smygar som vi nu måste måla om hela väggarna eftersom målaren tycker att det inte blir bra att bara måla en del av väggen.
Tror ni vi får ett samtal från MS i morgon??

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hur kan ni fått så mycke problem?

Ni har väll inte köpt total entreprenad?

Vi bygger hus sa...

Ja, det kan man undra varför vi har drabbats av allt =(

Kan säga att vi är jäkligt glada att vi inte köpt på totalentrepernad då hade de värdelösa snickarna MS rekommenderat oss att resa huset även gjort allt det invändiga. Oj hade inte varit kul att flytta in då.. Alla de problem vi har haft har varit direkt kopplade till MS.

Vi har själva gjort de invändigasnickeriet och vvs. Tack vare att vi har haft en duktig snickare har vi kunnat "fuska" bort de fel som har orsakats tex vid resningen av huset som tex sneda väggblock och takstolar.