lördag 10 juli 2010

Idag börjas det på grunden till garaget

Det har varit en händelserik vecka både positiva och negativa nyheter. Schaktningen blev klar i onsdags och det blev riktigt bra. Vi har höjt upp hela tomten ett par decimeter och det blev verkligen kanon!

Vi har sedan länge planerat in att påbörja grundarbetet på både huset och garaget denna lördag. Vi har i ca 1 månads tid bett Myresjöhus om grundritingarna till vårt hus, men tydligen är det bara att vänta tills de behagar att göra dem. Vi har blivit lovade grundritningarna i två veckors tid nu men fortfarande inga ritningar. Gggrrrrr.... Det mest irriterande är att Myresjöhus inte verkar ha förstående för kundens situation...

Vi lyckades tillslut få direktnummret till den person som skall göra ritningen och vid första anblick kunde han inte hitta vårt hus, som skulle levereras i vecka 35. Tillslut hittade han vårt hus, men med leverans i vecka 37?! Det blev dirket ett samtal till säljaren på Myresjöhus, och han hade ingen förståelse för att detta skapar problem för oss. Tydligen kan leveransdatum flyttas enda fram till 1 vecka innan beräknad leverans. Hur fasen skall man då kunna planera in hantverkare??!


Lägger upp några bilder från idag




3 kommentarer:

Anonym sa...

sedär, sedär! då ser jag att ni inte varit på latsidan och att det börjar hända något nu. Känner igen de där gubbarna på grunden!
"gissa vem du"

Vi bygger hus sa...

Ja, det är ju inte konstigt det är ju din gubbe och din svärson ;), eller hur mamma...

Anonym sa...

jasså är du säker på det???