onsdag 16 mars 2011

Sandå

Idag har representant från Sandå varit här och tittat på det som vi inte är nöjda med på målningen. Det syns bland annat en rand som går ca 10 cm från golvet runt i hela hallen och in i vardagsrummet, och det ser förjäkligt ut. Men det tyckte inte gubbarna från Sandå, grrr. Så nu skall de ta dit en extern besiktningsman som skall titta på det. Alltid skall allt krångla =( Börjar bli så jäkla trött på det. Köper man något nytt skall det självklart vara perfekt, men det verkar ju bara vara vi som tycker det... Nu förstår vi varför många säger att byggbraschen är som ingen annan brasch!
Vill även tipsa er som har offerter ute hos hantverkare att fråga en extra gång om priset är med moms eller utan. Vi har åkt på niten att vi fått ett pris som vi självklart trodde var med moms, men när räkningen kommer var det priset utan moms. Tycker det är så dåligt av företagen att missvisa kunden så, när de vet att alla privatpersoner betalar moms!!!! I vårt fall skulle målningen kosta ca 75 000 kr, men nu har vi fått punga ut med ca 120 000 kr!!! NOT OK! Men det blir dyra lärpengar....

1 kommentar:

Johan o Elin sa...

Läser med förskräckelse er blogg. Skulle ALDRIG ta en faktura med pris exklusive moms. Säljande företag är SKYLDIGA att ge pris med moms då man är privatperson!!!!!