fredag 11 november 2011

slutfaktura vända nr 5

Nu börjar det riktigt jobbiga. Idag låg det naturligtvis ett inkassobrev från MS i brevlådan. Vi ringde inkassoföretaget dirket och bestred fakturan. De skulle nu kontakta MS och sedan oss igen...
Det känns verkligen så tråkigt hela historien. Fattar inte att MS ens försöker ta upp en kamp om de 15 000 kr vi inte är överrens om. Faktum framgår ju fortfarande att de inte åtgärdat alla fel som har uppkommit pågrund av felaktigheter i deras produkt.
Säljaren från MS ger vi inte mycket för längre. Han står inte kvar vid sitt ord längre och gömmer sig bakom att vi har missuppfattat honom och han har inga befogenheter att godkänna något sådant. Nu senast hävdade han till och med att vi bara har hört det vi ville höra, men snälla!! Vad tror de att man hittat på att säljaren har gett oss ok??! Det är så jobbigt hela situationen och jag blir så ledsen när jag vet att vi inte är ensama i detta helvete. Många MS-kunder befinner sig liknande situationer som vi. Ett drömsenarium vore ju att alla vi som har haft problem med MS kunde med samlad röst, informera bliviande husköpare om detta oseriösa företag.

Inga kommentarer: